Glasbewassing

Tele Clean beschikt over deskundig schoonmaakpersoneel voor de totale glasbewassing van uw pand. Of het nu gaat om de binnen- of buitenzijde, onze professionals hebben ervaring met alle soorten glas in allerlei gebouwen, ongeacht de moeilijkheidsgraad en de frequentie.

Moeilijk bereikbare plaatsen.

Spons en zeem zijn niet voldoende bij grote oppervlakten en moeilijk bereikbare plaatsen. Dan wordt glasbewassing vakwerk, met de inzet van speciale machines en hulpmiddelen.

Bij glasbewassing staat veiligheid voorop en wordt er scherp gelet op kwaliteit, veiligheid, snelheid en doeltreffendheid. Door onze ervaring en het toepassen van de juiste technieken worden onze werkzaamheden op een veilige en vertrouwde manier uitgevoerd. Tele clean voert uw bewassing uit met behulp van ladder, hoogwerker, gevelinstallatie of telescoopbewassing.

Brede inzetbaarheid

Ons personeel is VCA gecertificeerd en kan op deskundige wijze uw ramen wassen. Wij denken graag met ontwikkelaars en aannemers mee, in een vroeg stadium, om zo de mogelijkheden van glasbewassing in kaart te brengen. het maken van risico-inventarisaties en plannen van aanpak behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring met het werken voor Verenigingen van Eigenaren, gebouweigenaren, vastgoedinvesteerders, woningbouwcorporaties, scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en winkelcentra. Glasbewassing is wellicht niet het eerste onderwerp dat tijdens de bouw besproken wordt, maar is wel degelijk van belang voor een prettige woon of werk omgeving.