Gevelreiniging

Tele Clean beschikt over deskundig schoonmaakpersoneel voor de gevelreiniging van uw pand. Alle vormen van gevelreiniging, kunt u aan Tele Clean uitbesteden. Of het nu gaat om damwandprofielen, graffitiverwijdering, het reinigen van gevelbekleding of kunststof panelen.

Voor elke vervuiling een oplossing

Voor elke vervuiling hebben wij een oplossing. Door onze ervaring weten wij welk schoonmaakmethode we moeten inzetten voor een optimaal en veilig resultaat. Onze deskundig schoonmaakpersoneel weet precies de juiste combinatie te maken. Zo voorkomt u beschadigingen en komt u nooit voor nare verrassingen te staan.

Graffiti verwijdering­

Tele Clean heeft deskundig schoonmaakpersoneel in dienst die de graffiti verwijderen. Hierbij wordt alle zorg besteedt zodat gevels niet beschadigen en waar nodig worden hersteld. Tele Clean zal altijd de juiste methode kiezen bij de graffiti verwijdering. Wij verwijderen de graffiti door middel van het inzetten van professionele hoge druk units. Hiermee word het gebruik van chemicaliën beperkt, waardoor er milieubewust word gehandeld. Indien nodig vangt Tele Clean het afvalwater op en wordt het vuile water afgevoerd volgens de wettelijke regelgeving.